Facebook
Twitter

STF Sylarna Fjällstation

Mat & dryck

Mitt på fjället i väglöst land hittar du vår matsal med utsikt mot det mäktiga Sylmassivet. Under vintersäsong 2018 har vi byggt helt ny lounge, reception och köksdel i huvudbyggnaden på Sylarna.

AKTUELLT

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder vintern 2018

Frukostpaket och lunchpaket
Varje morgon serveras en god och rejäl frukost.  Du kan också köpa ett lunchpaket som du själv packar ihop inför dagens turer.
Frukost serveras mellan 7.30 – 9.00

Mat
Vi erbjuder ett urval av varmrätter att värma själv. Till det får du bröd, sallad och kaffe och den vackra utsikten över Sylfjällen. Vegetariska samt laktos- och glutenfria alternativ finns.

Till dig som bokat ”Matkassen”
Med den nya matsalen erbjuds du i stället för matkassen en varmrätt att värma själv.  Till det får du bröd, sallad och kaffe och den vackra utsikten över Sylfjällen. Vegetariska samt laktos- och glutenfria alternativ finns.

Butik
I butiken finns frystorkad mat och kioskvaror.

Dryck
Vi har alkoholfri dryck och folköl till försäljning.

Alkohol
Tidigare har det varit fritt att ta med egen alkohol till Sylarna och förtära i huvudbyggnaden. Under 2018 kommer det ej att vara tillåtet med egen medhavd alkohol i huvudbyggnaden. Detta gäller även i bastun, ej medhavd alkohol. Vi kommer fortfarande att sälja bastuöl.

Självhushåll
I annexet Kläppen har ni möjlighet att förtära egen medhavd mat och alkohol. Det är bra att känna till att detta självhushåll är relativt litet.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-18

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

FÅ OFFERT
Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er