Storulvån – Ljungdalen på egen hand

2024-07-15 2024-09-29
Pris från: Saknas | Medlem i STF

Denna tur sträcker sig från Storulvån i norr till Ljungdalen i söder. En klassisk vandring som på tre dagar går över vida fjällhedar och mäktiga fjällmassiv via STFs fjällstationer på Sylarna och Helags för att sedan avslutas på STF Fjällhornet Resort Ljungdalen.

Leden mellan Storulvån och Ljungdalen är lättvandrad och erbjuder etapper som är mellan 12 och 19 kilometer. Efter varje etappmål sover du gott på våra mysiga fjällstationer.

Här väntar en bekväm säng, en varm dusch och en trevlig restaurang som serverar både frukost och middag. Du kan även köpa till lunchpaket som du njuter av ute på fjället. Enkelt och bekvämt, perfekt för dig som vill göra en kortare vandring utan att behöva bära med dig tung packning.

Förutom någon kilometer precis i början och slutet av vandringen, går den här sträckningen på kalfjäll långt ovanför trädgränsen. Klara dagar bjuds du på vida vyer. Blötmarkerna längs sträckan är oftast spångade och broar tar dig över vattendragen.


I priset ingår

  • Logi i fyra nätter i vald rumstyp

Bra att veta

  • Avbokningsvillkor: Avbokning kan ske fram till 7 dygn (168 timmar) innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp
  • Utrustning: Tillval så som frukost, matsäck och middag lägger du till i slutet på din bokning

Aktivitet

Storulvån – Ljungdalen på egen hand

15

Jul

2024

29

Sep

2024

Pris från:

3200

Medlem i STF | Boende ingår
Per person

Sök & boka

Plats och kontakt

Hitta till boendet

GPS-koordinater:

N63.169131°, E12.362307°

Kontakt:

+46 10-190 23 60 bokningen@stfturist.se

Behöver du hjälp med bokningen?

Storulvån – Ljungdalen på egen hand

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.