STF Uppsala Lokalavdelning

Kontaktperson

Åsa Eneroth

Telefon: 0709-245513

stf.uppsala@la.stfturist.se

Postadress

STF Uppsala Lokalavdelning - Källparksgatan 10D, Lgh 1203, 75432 Uppsala

Våra kommuner

Enköping, Håbo, Knivsta, Uppsala

Anslut dig till vår lokalavdelning

Maila ossså får du mer information om vår verksamhet

Aktuellt

Du kan bli medlem på två sätt:

Du som redan är STF-medlem och vill ansluta dig till STF Uppsala, gör det utan extra kostnad genom att kontakta vår ordförande, eller genom att mejla stfuppsala@stfturist.se och ange namn, adress och gärna medlemsnummer.

Som STF-medlem får du tidningen Turist, 10 % rabatt på SJ-resor och en rad andra medlemsförmåner (se https://www.svenskaturistforeningen.se/medlem/dina-medlemsformaner/).

Aktiviteter i STF Uppsala
Två gånger varje år (januari och juli) presenterar STF Uppsala sina aktiviteter i en folder. Den skickas digitalt till alla medlemmar i STF Uppsala och sprids i tryckt form via bibliotek, sportaffärer osv. Aktiviteterna presenteras också alltid på denna lokala Uppsalasida, ibland på facebooksidan STFs lokalavdelningar och andra ställen.

Påminnelser och nya programpunkter
Om du vill ha information via e-post om kommande aktiviteter, nya programpunkter och annat som rör lokalavdelningen, ska du skicka ett mejl till Uppsalaavdelningens e-postadress stf.uppsala@gmail.com Glöm inte att ange ditt ärende.

Info om vandringar
Vi samarbetar med Friluftsfrämjandet om vandringar av olika svårighetsgrad. Dessa vandringar annonseras på www.friluftsframjandet.se. För att delta i vandringen betalar du 50 kr per termin till Friluftsfrämjandet.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.