STF Skellefteå Lokalavdelning

Kontaktperson

Christer Norde

Telefon: 070-2027495

stf.skelleftea@la.stfturist.se

Postadress

STF Skellefteå Lokalavdelning - Aldergatan 1 lgh 1401, 93135 Skellefteå

Våra kommuner

Skellefteå

Anslut dig till vår lokalavdelning

Mejla ossså får du mer information om vår verksamhet

Bra att veta

Vår lokalavdelning leds av engagerade medlemmar som jobbar ideellt med att berika sin egen och andras fritid. Anslut dig kostnadsfritt till vår lokalavdelning och få regelbunden information om aktiviteter och lokala erbjudanden. Du ansluter dig genom att kontakta någon av oss i styrelsen eller genom att ringa STFs Medlemsservice på 08-463 21 00.

Har du själv idéer och tips på bra lokal verksamhet eller ett specialintresse som kan ge upphov till en aktivitet? Vill du vara med och påverka i lokala natur-, kultur-, frilufts- och turistfrågor? Kanske är du bara allmänt idérik och vill verka i styrelsen eller i en arbetsgrupp? Vi söker ledare. Vill du vara ledare för en vandringstur? Vill du berätta om en resa? Känner du någon som är en duktig ledare som gillar friluftsliv? Hör av dig. Vi behöver bli fler ledare för att kunna erbjuda mer verksamhet.

Vi söker fler personer till vår styrelse. Välkommen att engagera dig i lokalavdelningen! Din belöning blir bland annat trevliga upplevelser, nya vänner, bra föreningsutbildning och möjlighet att vara med och påverka i viktiga samhällsfrågor.

Våra aktiviteter sker i samarbete med Studiefrämjandet, Skellefteåavdelningen tel. 0910-215050.

Vill du engagera dig lokalt så hör av dig till:

Christer Norde, tfn 0910-561 14, 070-202 74 95 eller stfskelleftea@la.stfturist.se

ALLMÄNT
STFs motto är ”Lär känna din bygd!”

I vårt program hittar du ett antal aktiviteter med målet att visa olika sidor av vår hembygd med natur, kultur, miljö, historia och näringsliv i en härlig blandning.

Alla medlemmar i Svenska Turistföreningen får delta i våra aktiviteter. Du får även bjuda med icke STF-anslutna.

Är du intresserad att hjälpa till med vandringar, studiebesök eller andra programpunkter? Hör av dig till oss i styrelsen!

Våra aktiviteter sker i samarbete med Studiefrämjandet, Skellefteåavdelningen tel. 0910-215050

Välkommen till våra träffar!

Värva en medlem! Ta med en vän!

SAMÅKNING
Stanna ej hemma på grund av att Du saknar bil! Ring den som står som ansvarig för programpunkten så brukar det ordna sig! Vi samåker på våra aktiviteter för att spara bränsle och värna om miljön. Du som har bil gör en stor insats när du gör det möjligt för billösa att få njuta av bilens fördelar. Bilens förare och passagerare bör dela på en kostnad om lägst 25 kr/mil, motsvarande normal reseersättning.

OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING FÖR DIG SOM MEDLEM
Du som är medlem i STF omfattas av en olycksfallsförsäkring genom If, som gäller under verksamhet organiserad av STF.

E-POST
Sänd in dina synpunkter på vårt program och förslag till kommande aktiviteter till lokalavdelningens e-post: stfskelleftea@la.stfturist.se

Christer Norde. E-post:christer.norde@gmail.com

Ordförande

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.