STF Göteborg Lokalavdelning

Kontaktperson

Ingeli Birgitta Andreasson

Telefon: 073-0584550

stflokalt@styrelsen-stf-gbg.se

Postadress

STF Göteborg Lokalavdelning - Näckrosvägen 61, 43540 Mölnlycke

Våra kommuner

Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Mölndal, Öckerö

Anslut dig till vår lokalavdelning

Mejla ossså får du mer information om vår verksamhet

Bra att veta

Bra att veta.

Fakta!
Organisationsnummer 857205-3224
Plusgironummer 725982-3
@dress stfgoteborglokalt@stfturist.se
Medlemsavgiften för STF Göteborg, lokalt är 100SEK per hushåll och år.

Engagera dig lokalt!

En förening består av dess medlemmar, ingenting annat.

Lokalavdelningen leds av engagerade medlemmar som arbetar ideellt med att berika andras och sin egen fritid. Vill du vara med och påverka i lokala natur-, kultur-, frilufts- och turistfrågor? Är du allmänt idérik och vill delta i en arbetsgrupp? Vill du engagera dig i styrelsearbete vilket omfattar ordförande, kassör, sekreterare m.m.?

Har du själv goda idéer och tips om bra lokala verksamheter eller specialintressen som du vill dela med dig till andra?

Välkommen att engagera dig! Din belöning blir trevliga upplevelser, nya vänner, bra föreningsutbildning och en möjlighet att påverka i lokala samhällsfrågor.

Om du är intresserad av att delta i vårt arbete så kontakta någon i styrelsen så kan vi diskutera vad vi kan göra för varandra.

Bra att veta!

Du väljer själv om du vill tillhöra en lokalavdelning och vilken lokalavdelning du i så fall vill tillhöra. Du behöver inte stå i vårt upptagningsområde (Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Mölndal och Öckerö).

Vi har medlemmar är boende från Luleå till Varberg!

Det enda som krävs är att du är medlem i Svenska Turistföreningen. Är du inte det kan du maila oss eller kontakta någon i styrelsen eller STF Medlemsservice på telefon 08-463 21 00.

Som medlem i STF omfattas du av en olycksfallsförsäkring genom If som gäller under verksamhet organiserad av STF.

Några programpunkter kräver föranmälan och ibland är det en avgift för aktiviteten. Anmäl dig i god tid till ansvarig kontaktperson och betala i tid. Om du får förhinder meddela kontaktpersonen snarast. Om anmälningstiden gått ut så kontakta gärna kontaktpersonen och efterhör om det finns möjlighet att delta.

Vi försöker se till att man kan komma till aktiviteterna med kollektivtrafiken men ibland kan det vara komplicerat eller man vill samåka. Vid samåkning bör kostnaderna delas mellan samåkare och förare. Vår rekommendation är SEK25 per mil för samåkarna i ett fordon.

När det gäller vandringar anpassa kläderna efter dagens väder. Även skodonen skall anpassas efter terrängen. Ta gärna med sittdyna, extraplagg samt vatten. Tänk vintertid på halt väglag. Broddar eller annat halkskydd.

Våra foldrar finns i allmänhet tillgängliga i de flesta större bibliotek samt vandrarhem inom upptagningsområdet.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.