STF Falköping Tidaholm Lokalavdelning

Kontaktperson

Johan Stenermark

Telefon: 0705785345

stf.falkoping-tidaholm@la.stfturist.se

Postadress

STF Falköping Tidaholm Lokalavdelning - NOLGÅRDSGATAN 35,, 52130 Falköping

Våra kommuner

Falköping, Tidaholm

Anslut dig till vår lokalavdelning

Mejla ossså får du mer information om vår verksamhet

Välkommen till STF Falköping Tidaholm. Vi innefattar kommunerna Tidaholm och Falköping. Inom regionen finns många vandringsleder, särskilt pilgrimsleder. Dessa går bland annat mellan klosterruinen i Gudhem till Varnhems klosterkyrka.
Läs mer

Hökensås utanför Tidaholm är ett paradis för alla fiskeentusiaster, men även bär- och svampplockning är attraktiva upplevelser. Runt Falköping finns de flesta megalitgravarna inom Västra Götaland. De är lätta att beskåda eftersom det finns flera stycken inom Falköping stad med gångavstånd från varandra. Falköpings kommun har flera vackra platåberg, varav mest kända är Mösse- och Ålleberg. Mösseberg är skidentusiasternas berg med flera nedfarter, men även olika motionsspår att använda på sommaren. Ålleberg har blivit känt för sin segelflygskola, särskilt sedan filmen med Alice Babs spelades in där.

Lokalavdelningen har många olika programpunkter både höst och vår med bland annat vandringar. Har en liten tävling varje år som kallas triplettvandring och den som har gått tre gånger är med och delar på olika priser. Företagsbesök och kulturaktiviteter ingår också i lokalavdelningens aktiviteter.

Varje vinter läser vi om ett speciellt område, nu senast Åland, vilket vi under sommaren gjorde en resa till och undersökte vad vi har läst om. Lokalavdelningen har cirka 100 medlemmar.

Aktiviteter

 • 26 Dec

  • 26

   Dec

   2023

  Annandagsvandring 2023

  Vi går en tipspromenad och njuter av naturen och utsikten över vår byggd Efter promenaden kan vi njuta av brasvärme och god fika i Friluftsfrämjandets stuga.

  Läs mer

  Annandag Jul tisdagen 26 december Start mellan 10.00 -12.00 från Friluftsfrämjandet stuga. (Obs! Ändrad startplats) Ansvarig Sture 070-1509929
  Pris

  Medlem: Gratis

 • 24 Jan

  • 24

   Jan

   2024

  Årsmöte 2024

  Läs mer

  Årsmöte 2024 Onsdagen 24 januari Ansvarig styrelsen. Mer information i vårprogrammet
  Pris

  Medlem: Gratis

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.