Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Villa Bro

Vi har tolv rum, de flesta är dubbelrum med eget badrum. Det finns även några singel- och dubbelrum med gemensam dusch och toalett i direkt anslutning. Fyrbäddsrum med egen ingång, terrass och dusch erbjuds också. Sängarna är alltid bäddade, med städ och frukost inkluderat i priset. Alla rum är personligt inredda med möbler i återbruk. Vi är inget traditionellt hotell, utan vill hellre beskriva oss som en form av lodge, där du sover bekvämt i sköna sängar och samtidigt erbjuds sköna umgängesytor både i våra härliga sällskapsutrymmen på första våningen, i vår trädgård och i de sköna omgivningarna. Njuter av natur och aktivitet helt enkelt.

Vi har några rum där vi välkomnar hundar, men observera att dessa ej kan bokas online. Vänligen kontakta oss direkt för bokning. För ett riktigt naturnära boendeäventyr erbjuder vi under delar av året även trädtält och glamping.

Trädtält

Hos oss kan du bo i det senaste av innovativa trädtält. Vi erbjuder moderna Tentsile 2 personers Safari Connext tält, fästa mellan tre höga träd, en-två meter över marken. Du bor lite som de berömda Ewoks från Star wars filmerna!

Trädtälten är superbekväma eftersom de är hårt uppspända och därmed får en fast botten. Trädtältplatsen ligger lite dold och väl skyddad endast hundra meter från Villa Bro. Du kommer att omges av en lummig och lugn skog. Bara ljudet av fåglar, prasslande löv och enstaka lantliga omgivningsljud kommer att möta dig. Genom myggnätstaket kan du se alla träden ovanför dig! Varför inte en tupplur och läsplats för din superavslappnade vistelse.

Ta med sovsäck, kudde och liggunderlag! Vi har spänt upp flera trädtält intill varandra, så det är perfekt för familj eller för nya eller gamla vänner att boka tillsammans. Givetvis kan du även boka enbart ett av tälten, och då delar du lugnet med andra gäster i de andra sovtälten.

Så, reservera ett tält eller ta med dina vänner och ”äg” platsen för helgen! Du kommer att ha massor av kul och berättelser att dela!

Glamping

För dig som vill ha en romantisk naturupplevelse eller helt enkelt vill ha en bekväm utomhusupplevelse över natten erbjuder vi glamping – en form av lyxig camping.

Våra samarbetspartners på Nordic Stretch Tents har försett oss med det ultimata canvastältet för en supersäker, skyddad, myggfri och bekväm övernattning utomhus. Fantastisk utsikt över Sveriges mest berömda klätterområde, en lugn skog, mystiskt landsbygdslandskap och det gamla kyrktornet Bro – allt synligt från din privata träveranda på tältsidan och skuggiga utomhus-”kaffelounge” under träden.

Komplett med en dubbelsäng, täcken, kuddar, sängkläder, handdukar, speciell belysning, vatten och mycket mer, ligger vår glampingplats bara hundra meter från vår restaurang Villa Bro, toaletter och duschar för din bekvämlighet. Vi erbjuder ett lås och nyckel så att du kan förvara dina ägodelar i varje tält.

Vår glamping erbjuder en säker och njutbar utomhusupplevelse över natten – bara ljudet av fåglar, prasslande trädlöv och enstaka lantliga omgivningsljud kommer att möta dig. Och, om du har tur, då och då iakttagelser av rådjur och älg. Nästa morgon väntar en god frukost inne på Villa Bro.

Se tillgänglighet och boka. Från 350 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.