Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Bo Pensionat Vickleby

Söker du en plats där du får arbeta ostört med din grupp, där samtal och gemenskap är viktiga bitar? Då är Bo Pensionat rätt val. Vi är perfekta för konferensen/mötet för den lilla gruppen, upp till 26 gäster. Du kan även hyra hela pensionatet för din egen konferens. Vi erbjuder både möjlighet för dagkonferens och för konferens med övernattning (måndag-onsdag).

Kombinera mötet med en promenad på Alvaret, ett samtal i trädgården eller ett grupptema för att limma ihop laget, alla möjligheterna finns och det är du som väljer riktning. Vi följer dig gärna på vägen som support och ser till att det möter dina förväntningar.

Huset rymmer även plats för bröllop och andra sammankomster i härlig miljö. Matsalen har plats för upp till 68 (100) gäster och behövs det mer utrymme finns det sköna, gröna rum i den stora trädgården utanför. Vi erbjuder även möjlighet att hyra hela huset – perfekt för företaget, släkten eller föreningen.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.