Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Vallåsens Värdshus

Möten och konferens i tystnaden

Vallåsens Värdshus utgör ett personligt och fokuserat val för konferens, kick-off och utbildning. Många av våra gäster kommenterar hur tyst det är. Det susar lite i träden. En och annan hackspett låter lite ibland. Hos oss finns ytor både inne och ute att disponera och använda. Ni kan känna er som hemma, helt enkelt.

Vår största möteslokal har plats för upp till 40 personer. I anslutning finns ett orangeri som utgör en kreativ yta. Vi har 23 hotellrum. Om ni som grupp är minst 20 personer som bor på enkelrum har ni hela vårt ställe exklusivt för er själva.

Våra bästa aktivitetstips för grupper

Gällande aktiviteter för teambuilding finns flera alternativ på plats hos oss. Exempelvis mountainbiking (hinderbana, guidad tur eller kurs), femkamp i skogen, badtunna och yoga. Vi kan också rekommendera aktivitetsbolag och evenemang i närheten.

Det som är nära, enkelt och återspeglar vad vi själva gillar fungerar ofta som de bästa aktiviteterna. Precis runt knuten finns markerade slingor i skogen för promenad, löpning och cykling. Mountainbikes av hög kvalitet kan din grupp hyra genom Ridge Cycling, och antingen navigera själva eller hyra in en guide. Cyklingen i sig är en bra aktivitet som snabbt tar ut din grupp i naturen, men den kan även kombineras med ett besök på Kungsbygget Äventyrspark för en extra adrenalinkick.

Vårt läge är smidigt – bara en kvart i bil från E6:an, ganska exakt halvvägs mellan Göteborg och Köpenhamn. Det tar omkring 1,5 timma att köra från Göteborg och Köpenhamn, ca 1 timma från Malmö.

Hyr hela stället

Släktfest, födelsedag, bröllop, yogaretreat eller firmafest – anledningarna varierar bland de gäster som hyr hela vårt ställe till sin fest eller evenemang. Fördelarna är många: Dina gäster bor över och kan koppla av när det är fest. Ni äter frukost tillsammans. Ni är våra enda gäster och har hela stället för er själva. Ni kan välja att bo på självhushåll och ordna med mat själva eller att boka mat genom oss.

Fest och bröllop

Vår festlokal har plats för omkring 80 personer och sitter samman med ett luftigt orangeri. Utanför finns en stor trädgård och en scen. Vi har 23 hotellrum och en passionerad kökschef som dessutom bakar makalösa tårtor. Här finns med andra ord alla möjligheter att skapa festen eller bröllopet du drömmer om.

Inspirerade av enkla, festliga löpande band-bröllop i Las Vegas välkomnar vi par som vill gifta sig i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. På plats och inkluderat i paketet finns bland annat vigselförrättare, vittnen, en bukett nyplockade blommor, trubadur och fotograf – allt ni faktiskt behöver för en vacker och minnesvärd stund. Självklart går det bra att ta med egna vittnen, men på grund av rådande situation begränsar vi sällskap till åtta personer, inklusive bröllopsparet.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.