STF Vålådalen Fjällstation

Mat & dryck

Mat & dryck

Restaurangen har öppet för frukost, lunch och middag 17 december-18 april men under januari har restaurangen begränsad service (kontakta oss för mer information). Sedan öppnar vi för sommaren 2021 den 28 juni – lunch 26 september, öppet för bokningar av grupper/konferenser under hela året. Kontakta hotellet för aktuell information.

I vår restaurang Olgas Matsal tillreder kockarna råvaror som till stor del kommer från naturens skafferi och lokala odlingar. Du njuter av maten med fantastisk utsikt över Lunndörrsfjällen, Smällhögarna och Lillstensdalsfjället. På vår frukostbuffé finns allt du behöver för att ladda för en aktiv dag. Ska du på utflykt över dagen, kan du köpa ett lunchpaket. Lunch serveras under vintern i restaurangen och under sommaren finns dagens soppa, sallader mm i caféet vid receptionen från 12-15 samt caféet är öppet för fikaservering kl. 9-16. Vår populära våffelbuffé är öppet alla dagar under högsäsong. En trerätters middag serveras varje kväll. Till det passar öl från Ottsjö Brygghus och Jämtlands Bryggeri, våra viner är noga utvalda för att passa vår jämtländska meny. Vi sätter en ära i att även du med behov av specialkost ska få vällagad och god mat hos oss.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.