STF Vålådalen Fjällstation

Butik

I anslutning till receptionen i huvudbyggnaden ligger vår servicebutik med ett enkelt sortiment av matvaror och hygienartiklar. Här finns också utrustning för fjällturen – sommar som vinter: valla, solglasögon, kartor, vantar, mössor och underställ med mera. Övrig utrustning kan hyras innan ankomst via www.outdoorbuddies.se och hämta det i receptionen vid incheckning.

Uthyrning

I Sportboden kan du hyra allt som behövs för ditt fjälläventyr: längd-, tur- och alpinutrustning, liksom pulkor för packning och barnslädar för tur- och längdåkning. Sommartid kan du hyra cyklar, rullskidor och annan utrustning. Boka gärna i förväg. I Sportboden köper du spårkort (ingår för alla boende gäster), liftkort, bokar skidskola och andra aktiviteter. Vålådalen är ett Atomic Testcenter, här kan du prova de senaste längdskidorna – bland annat den populära vallningsfria skidan Atomic Skintec. Telefonnummer till uthyrningen är 0647-35300. Öppettider sommar och vinter 9-16, avvikelser kan förekomma kontakta gärna hotellet för mer info.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.