Mat & dryck

Hos oss står den genuina matupplevelsen i fokus. Att laga mat efter vad säsongen har att erbjuda har alltid legat i vårt DNA och vi är glada över att ha ett nära samarbete med lokala producenter som förser oss med underbara råvaror.

Surdegsbröd och tunnbröd bakar vi färskt till frukost varje dag och knäckebrödet kommer från briljanta Skedvi Bageri. Våra ostar och andra mejeriprodukter kommer från Hansjö Mejeri och renköttet från Renbiten. Vi gör vår egen müsli och kokar egna marmelader på bär från skogarna omkring.

Som boende hos oss går det jättebra att köpa med ett lunchpaket. Vi förbereder mackor för dig på vårt hembakade bröd, juice och ägg mm samt någonting sött till fikapausen. Självklart fyller vi din termos med varm dryck också!

Vid våra middagar utgår vi helt ifrån vad årstiden har att erbjuda. På sommaren baserar vi vår meny på alla goda grönsaker som går att skörda och allt som går att plocka i skogen omkring oss. Råvarorna som vi tar in är alltid lokalproducerade och vi har ett bra samarbete med bönder och matproducenter omkring oss. Om vi använder kött tycker vi det är otroligt viktigt att vi vet vart det kommer ifrån, därför serverar vi ofta renkött på menyn. På vintern fokuserar vi på traditionella varma rätter, som grytor och soppor, så att du kan värma upp dig ordentligt efter en lång dag ute i snön!

På sommaren har vi ett trädgårdscafé där du kan fika eller äta lunch, det går även bra att köpa med nybakt surdegsbröd och andra godsaker hem!

Är du nyfiken på kvällens meny är det bara att slå oss en pling!

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.