Gruppbokning

Här på Turistgården har vi 21 sängar fördelade över nio rum. De gemensamma utrymmen som vardagsrummet och balkong på övervåningen, matsalen på bottenvåningen och den stora trädgården gör att det går utmärkt för oss att ta emot grupper. Oavsett om det är en släktträff eller konferens har vi mycket att erbjuda. Vi erbjuder även dig och din grupp att hyra hela Turistgården, så ni har den helt för er själva.

Vi har plats för 25 sittande middagsgäster inomhus. Vi serverar alltid hemlagad mat gjort på lokala råvaror och delikatesser. Surdegsbrödet är hembakat varje dag och även fikabrödet är såklart gjort här hos oss. Den stora trädgården är en vacker plats för att en mindre bröllopsfest eller för barnen att springa runt i under släktträffen. Det finns en eldplats där ni kan samlas runt elden och umgås.

Beroende på gruppens önskan kan vi ordna frukost, lunch (eller lunchpaket) samt fika och middag. Ni kan lägga er tid på att umgås och upptäcka omgivningen och det är bara att sätta sig vid hemkomst så serverar vi maten! Eller ni kanske ska basta först? Vår underbara vedeldade bastu har plats för åtta personer.

Vi har ett bra samarbete med olika lokala guider som kan visa er Fulufjället eller ett av de underbara vattenfall som finns omkring oss! På vissa dagsturer kan ni lära er att laga mat över öppen eld. Är ni här på vinter så vill ni kanske prova att åka hundspann eller vandra med snöskor? Det finns även flera vintersportområden nära oss där ni kan åka skidor eller snowboard.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.