Gruppbokning

Konferera ute hos oss i det fria – en naturlig mötesplats

Under hela året går det utmärkt att boka en konferens ute på Svartsö. Att kombinera arbete med en naturnära upplevelse och frisk luft tror vi är optimalt. Och här finns också möjligheter att koppla på en cykeltur, guidad vandring eller ett bastubad för att förlägga delar eller hela konferensen utomhus.

Vi har 57 bäddar fördelat på 26 rum som kan användas som dubbelrum eller enkelrum. I matsalen finns plats för upp till 60 sittande gäster.  Konferensutrustning så som dataprojektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, papper & pennor samt wifi finns. och luncher. Laga maten själva eller välj helpension. Vi har olika lösningar på era behov. Hör av er till oss så ska vi se till att er konferens blir ett inspirerande tillfälle för hela gruppen.

Fest, bröllop eller bara samlas – Hyr hela huset

Välkomna att ha er fest hos oss!  Vi har haft förtroendet att arrangera bröllop, födelsedagar, grillmiddagar, vinprovningar, log out, yogaklasser, skrivarkurser och mycket annat. Ni väljer själva hur mycket hjälp ni vill ha. Från att ordna allt själva till helpension. Eftersom vi inte har någon egen restaurang hjälper vi gärna till med catering från Bistro Sågen eller Svartsö Krog som finns här på Svartsö. Lagar ni egen mat, eller caterar, får ni gärna ta med egen dryck. I det fullt utrustade gästköket finns porslin, bestick, glas med mera för 70 personer vid långbord.

Genom Svartsö Lanthandel som ligger vid Alsvik går det bra att förbeställa matvaror som levereras till gästköket, så allt finns på plats när ni kommer. Lanthandeln är även Systemombud. Det går även fint att abonnera Svartsö Krog eller Bistro Sågen delar av året, och ha festen där.

Här finns helt enkelt alla möjligheter, och i kombination med en oslagbar miljö skapar vi förutsättningarna för att ni ska ha det riktigt bra.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.