Mer om boendet

Hos oss bor du rofyllt med naturen som närmsta granne. Samtliga rum har egen ingång och skogen direkt utanför dörren. Totalt finns 26 gästrum med plats för upp till 57 gäster, wifi finns i samtliga rum.

Skärgårdshotellrummen har eget badrum med dusch och wc. På hotellrummen möter dig även skönt bäddade sängar och avresestäd och frukost ingår i rumspriset.

Vandrarhemsrummen har eget wc och handfat. Duschar finns i samlingshuset. Givetvis går det bra att boka till linne, slutstäd och frukost om man så önskar.

I samlingshuset hittar du reception, gästkök och matsal. Här serveras frukost och här finns även det fullt utrustade gästköket. Du har alltid tillgång till gästköket, oavsett om du valt hotell- eller vandrarhemsrum. Perfekt om du under din vistelse vill fixa med egna måltider eller skapa godaste mackorna till utflyktskorgen. Vill du däremot inte stå vid spisen så har vi goda lösningar på det med. På Svartsö äter du gott på Svartsö Krog eller Bistro Sågen. Öppettiderna varierar över året, så kolla upp vad som gäller när just du vill komma. Frukost och lunchpaket erbjuds alltid hos oss.

Vi välkomnar hundar i ett begränsat antal rum och mot en avgift på 150 kr/hund/vistelse. Om du önskar ta med hunden krävs därför att du förbokar detta direkt med oss. Vänligen observera att husdjur inte får vistas inne i samlingshuset.

Se tillgänglighet och boka. Från 370 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.