Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Storulvån Fjällstation

Restaurang Ulven

Välkommen in i vår restaurang med utsikt åt tre väderstreck med fjäll och vidder precis utanför fönstret. När solen är framme är vår veranda en populär plats att avnjuta mat och dryck på medan civilisationens stress sakta rinner av oss och vardagen känns alltmer avlägsen.

På Storulvån lägger vi ner kärlek och omtanke i val av råvaror och matlagning. Vårt fokus ligger på jämtländsk, närproducerad mat. Vi har ett genomgående tema i vår matlagning och val av råvaror är en spegling av vad som är i säsong. Har du frågor om var köttet du äter kommer ifrån, vilka recept vi använt till våra bröd eller såser är det bara att fråga oss. Vi har fullständiga rättigheter med ett tillfredsställande sortiment av vin, öl och alkoholfria alternativ utvalda med omsorg.

Frukost

Börja din morgon med en härlig frukostbuffé med vår bagares nybakade bröd samt fil, yoghurt, gröt, ägg, flera sorters pålägg med mera. Buffén innehåller även goda vegetariska och allergivänliga alternativ.

Matsäck och lunch

Om du ska ut på fjället föreslår vi att du köper till matsäck. Då får du en påse med fikabröd som du sedan fyller på med smörgåsar, som du själv ordnar från frukostbuffén. De dagar du vill äta inne går finns det god och rejäl husmanskost att njuta av till lunch. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ till maträtter innehållande kött.

Fika

Förutom vårt goda frukostbröd erbjuder vi hembakat fikabröd och godsaker att köpa i restaurangen. Kanske lockar våfflor som tilltugg till kaffet? Fika finns framme under hela dagen..

Middag

På kvällen serveras en härlig middagsmeny baserad på lokalproducerade råvaror. Här skall magar mättas efter en dag på fjället! Boka senast 16.30 samma dag för att säkra din plats. Vår tvårättersmiddag serveras med start kl. 18.00 varje dag. 

Middag 2-rätter

Vällagad förrätt och varmrätt. Finns möjlighet att köpa till dessert på plats.
Önskas vegetarisk alternativ eller specialkost kan vi ordna det. Vi är tacksamma att ni meddelar detta vid bokning. För meny är du välkommen att höra av dig till oss!

Vi arrangerar bröllopsmiddagar, privata tillställningar och tar gärna emot specifika önskemål eller förfrågningar. Hör av dig till oss så ska vi se vad vi kan ordna! Ring oss gärna för att få mer information och för att boka på 010-190 23 60 eller mejla bokningen@stfturist.se

Aldrig smakar maten så bra som efter en dag ute på fjället! På Storulvån vet vi vad man behöver för att njuta till fullo av fjällvärlden – vare sig du vill ta med maten ut eller äta inne i restaurangen.

Välkommen!

mat på storulvån
restaurang storulvån

Se tillgänglighet och boka. Från 225 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.