Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Skepparpsgården Haväng

Vi har 12 privata rum av olika storlekar med sammanlagt 46 bäddar. Gästrummen är fördelade i de fyra sammanbyggda längorna. Alla rum är olika och rymmer 2-6 bäddar. De två 2-bäddsrummen har resårsängar som är 90cm breda. Övriga rum har bekväma vångssängar med ribb-botten. I de flesta flerbäddsrum är en av underslafarna 120 cm bred vilket är uppskattat av barnfamiljer. Alla rum (utom rum 12) har eget handfat. Toaletter finns i hallen utanför rum 9 och 10, fler toaletter och duschar i det separata huset några meter utanför västra längan.

I hälften av våra rum välkomnar vi hund. Av hänsyn till övriga gäster får dock inte hunden vistas i gästköket eller i matsalarna

Innergården är till sin uppbyggnad full av små steg, prång och ojämnheter. Hur gärna vi än önskar är den långt ifrån tillgänglighetsanpassad. Vid minsta fundering över detta i samband med bokning, ber vi er att kontakta oss. Några rum är mer tillgängliga än andra och varje människa är unik. Vi gör självklart vad vi kan för att underlätta er vistelse utifrån förutsättningarna.

I gästköket finns två spisar och två diskbänkar, en kylskåpsplats för varje rum samt plats för ca 15 personer att sitta. Vi har utrustat köket med porslin, glas och arbetsredskap för att självhushållningen ska fungera för den som önskar det. Kökets yta är begränsad men fungerar väl när gästerna kommunicerar med varandra. Under högsäsongen gör vi ibland ett schema för att undvika krockar. Det finns gott om sittplatser utomhus.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.