Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Skäftekärr Hotell

Skäftekärr – en unik mötesplats på norra Öland. Belägen i Ekopark Böda där både stränder och sevärdheter ligger på cykelavstånd. I Skäftekärrs park och arboretum växer ca 140 olika träd och buskar, de äldsta planterade på 1860-talet. Skäftekärr skapar möjlighet för människor att mötas. Vi välkomnar ledningsgruppen, träningsgruppen, arbetsgruppen och kompisgänget.

Konferens för den mindre arbetsgruppen

På Skäftekärr erbjuder vi helhetslösningar för er konferens i en rogivande och inspirerande miljö. I våra välutrustade konferens- och grupprum, lämpliga för en grupp på upp till 30 personer, finns möjlighet till effektiva och kreativa möten som med fördel varvas med fysisk aktivitet och naturupplevelser. Självklart finns all teknisk utrustning ni kan behöva.

Helt avgörande för att vi människor ska nå vår fulla potential är fysisk aktivitet. Hos oss har du alltid nära till aktiviteter för både kropp och själ. För att möta dina olika behov finns många olika saker att välja mellan. För en välmående hjärna är grunden för att fungera och prestera på topp.

Här finns rika möjlighet att lägga delar av konferensen, eller bryta mötet med en fika, ute i trädgården om vädret tillåter. Omgivningarna erbjuder oändliga möjligheter till gruppaktiviteter som vi gärna planerar åt er som promenader, cykelturer, spel eller besök på närliggande sevärdheter. Mitt på dagen serverar vi en god och näringsrik lunch och heldagskonferensen avslutar ni med en välförtjänt middag.

Vi erbjuder god mat med i största möjligaste mån närproducerade råvaror. Vi har färdiga lösningar men självklart kan vi också skräddarsy konferensen efter era önskemål.

Familjehögtider

I våra trevliga lokaler hjälper vi till att arrangera minnesvärda familjehögtider som bröllop, dop och minnesstunder för upp till 60 personer.

Kontakta oss för prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 700 kr

  Sök & boka

  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.