Gruppbokning

Torgåsgården passar alldeles utmärkt att hyra för grupper. Både små och stora. Här finns plats för 50 gäster fördelat på 11 rum. En hel buss får plats med andra ord!

Rummen har plats för 4-6 gäster, de flesta rummen med våningssäng.

Vi erbjuder helpensionslösningar med husmanskost och smarta lösningar för att ta med lunch om det önskas. Med Sälenområdet som vårt hem de senaste 20 åren har vi stor erfarenhet av området och hjälper gärna till och planerar Er vistelse med aktiviteter, upplägg m.m. Vi erbjuder guidningar och roliga äventyr i området.

Vill ni hellre hyra med självhushåll finns ett stort och välutrustat kök, matsal med smart-tv där man kan koppla upp sig för genomgångar, redovisningar o.s.v. Dessutom ett allrum/tv-rum uppe med stor soffa och smart-tv där Netflix m.m. går att logga in på. Populärt vid filmvisning och samlingar. Grymt wifi finns i huset. Stor parkering med plats för buss eller flera bilar.

Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.