Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Sala Silvergruva

Marketenteriet på Sala Silvergruvas område är perfekt för kalas, äventyr, släktträffar och konferenser. Här bor du i en fantastisk och anrik kulturmiljö, mitt på gruvområdet. Huset har 33 ordinarie sängplatser fördelade på 15 rum och två våningar. På bottenplan finns ett rymligt serveringskök där vi dukar upp frukt och fika när ni konfererar i huset, eller där ni kan ställa upp en buffé och festmiddag. I direkt anslutning till serveringsköket finns en stor lounge med plats för 50 middagsgäster. Här finns också en projektor med duk och Wi-Fi, bekväma sittgrupper och plats till dans – loungen kan ni inreda så som det passar er bäst!

Närmaste butik är ICA Åkrahallen (promenad, ca 1,5 km) eller Willy:s (bilfärd, ca 1,5 km). Måns Ols Utvärdshus, Restaurang Stora Torget och ICA Åkrahallen ombesörjer catering och vi rekommenderar er varmt att kontakta några av dessa företag om ni önskar beställa catering till middagen. Måltider till konferensgrupper ombesörjer Sala Silvergruva.

Hela huset hyrs mellan kl. 15:00 ankomstdagen och kl. 12:00 avresedagen. Hyr ni Marketenteriet i sin helhet, så har vår personal fortsatt tillgång till husets källare, men inga andra gäster kommer att finnas i huset.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.