Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Sala Silvergruva

Incheckning

Incheckning sker från klockan 15 på ankomstdagen. Vi lägger ut ett nyckelkuvert och kommunicerar med er via mail.

Utcheckning

Utcheckning sker senast klockan 11 på avresedagen. Det är bara att lämna nyckeln på rummet eller i receptionen.

Våra rum

Inredningen i STF Sala Silvergruva är inspirerad av gruvarbetarna och deras slit (rött), gruvmiljön (svart och grått) och husets byggnadsperiod (naturfärger). Vi har varsamt renoverat huset och försökt behålla dess tidslager och unika miljö. De flesta av rummen är inredda i ganska enkel stil med sängar, stol, skrivbord och garderober. Våra sängar är alltid bäddade när du checkar in och vi ser till att städa rummet efter dig när du lämnar oss. Det ingår i priset för övernattningen i våra rum.

Matlagning

Det finns två kök i huset, ett på varje plan. Köken är mycket enkla i sin inredning, men till en enkel måltid för ett litet sällskap räcker de. Det som är bra att känna till är att det finns kokplattor och mikrovågsugnar, men ingen ugn i köken. Varje kök har vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och äggkokare och självklart finns porslin mm tillgängligt. Då vi erbjuder självhushåll utgår vi också ifrån att våra gäster hjälps åt med att hålla rent i de allmänna utrymmena.

Husdjur

I STF Sala Silvergruva finns det också några rum som är bokningsbara om man reser med sitt husdjur. Husdjursrummen har en egen ingång och ni som reser med ert husdjur uppmanas att inte ta med husdjuren in i våra allmänna utrymmen, mest med tanke på eventuella allergiker bland våra övriga gäster. Ledarhundar är i tjänst när de besöker oss och de får självklart vara med sin ägare.

Delat badrum och toalett

Inget av våra rum har egen dusch och toalett, utan dessa delas med de andra gästerna. Det finns gott om toaletter och duschar i huset; fyra duschar och toaletter finns i källaren, en dusch och en toalett finns på bottenplan och två duschar samt fyra toaletter finns på övervåningen.

Livsmedel

STF Sala Silvergruva ligger en liten bit utanför stadens kärna. Närmaste livsmedelsbutik (ICA Åkrahallen) finns på ca 1,5 km avstånd från vårt område och har öppet alla dagar kl. 7.00 – kl. 22.00. På vårt område finns ett Värdshus som har öppet kl. 11.00 – 15.00 under sommaren.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.