Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Prinsvillan

Dop, vigsel, födelsedag, bröllopsdag, begravning eller ”bara vara”. Livet är fullt av tillfällen att samlas och glädjas, fira eller minnas. Vårt vandrarhem Handelsboden går att hyra som helt hus om ni vill bo över. Visste du att Tyresö kyrka är Sveriges näst mest populära vigselkyrka? Bara Seglora kyrka på Skansen viger fler par. Festlokaler erbjuder Tyresö slottskrog samt Tyresö Bygdegård. Minnesstunder samt dopkalas kan även bokas i Pilgrimscentrums trevliga lokaler.

Handelsbodens nio mysiga rum med totalt 29 bäddar har olika storlek och karaktär. Från lilla enkelrummet med läshörna under takbjälkarna till den större sovsalen för hela kompisgänget. Den härliga bastun finns också tillgänglig för alla gäster. Ni har tillgång till ett fullt utrustat kök (ej frys), matsal samt allrum med TV. Toaletter finns på samtliga våningsplan och gemensamma duschar på bottenvåningen.

Vi bäddar med sängkläder i linne och frukostkorgar med hembakat bröd dukas upp i köket. Fina dagar dukar ni upp den utomhus och börjar dagen med fågelsång. Det finns även möjlighet till catering av luncher och middagar.

I området runt Prinsvillan slingrar sig flera vandringsleder med spännande namn. Vattnets kraft, Munkvandringen och Kristinaleden är några exempel. För bara ett stenkast bort ligger Pilgrimscentrum, en knytpunkt för alla pilgrimsvandrare i Stockholms län. För dig som vill längre ut finns Tyresta nationalpark på vandringsavstånd, likaså Sörmlandsleden.

Kontakta oss genom att fylla i en Gruppförfrågan, som ni hittar längst ner på denna sida, så återkommer vi med ett prisförslag till er.

Varmt välkomna till Prinsvillan!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.