Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Pensionatet Piteå

Pensionatets olika rum finns i husen längs den pittoreska Malmgatan, alla rum är personliga och charmigt renoverade med sin egen unika prägel. Vissa rum är lite enklare med delat badrum, medan andra är nyrenoverade vindsvåningar eller lite större familjerum. Hund är tillåtna i vissa av rummen, du väljer det som tillval när du gör din bokning.  

I anslutning till boendet finns den populära restaurangen som serverar stenugnsbakad pizza och härlig samvaro. Ljumma sommarkvällar kan du ha turen att få njuta av en kväll med livemusik i den lilla trädgården på innergården. I huset mitt emot restaurangen hittar du Pensionatets butik med inspirerande inredningsdetaljer till försäljning och längst ned på gatan finns det senaste tillskottet i familjen – ett nybakat bageri. I samma hus som bageriet samsas den härliga keramikstudion, som bland annat erbjuder keramikkurser som tillval till dig som bokar in en konferens på Pensionatet. Yogasal, co-workingspace och charmiga konferenslokaler är ytterligare erbjudanden som finns att boka på Pensionatet i Piteå.  

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.