Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Orsa Vandrarhem

Vi finns alltid i vandrarhemmets reception mellan kl 8-10 och 16-18. Ibland finns vi på plats hela dagen. Du når oss även på mobilen: 070-255 04 18

Incheckning

Du kan checka in mellan kl. 16-18 men självklart kan du komma senare eller tidigare också. Vi vill ju såklart helst välkomna alla våra gäster personligen men det kan hända att vi inte är på plats. Då finns ett bra system med nyckelskåp. Kontakta oss inför din resa så får du all information som behövs.

Utcheckning

Utcheckning sker senast kl. 10 om vi inte kommit överens om annat.
Lämna rummet i samma skick som du vill få det när du kommer (eller betala för städning) Glöm inte att lämna nyckeln i receptionen innan avresa.

Husregler

För att vistelsen ska bli bra som möjligt för alla våra gäster ser vi gärna att du tar hänsyn till andra i och runt anläggningen. Alla ska känna sig välkomna och har samma rätt att använda husets gemensamma utrymmen och utrustning. Var därför rädd om husets inventarier. För allas trevnad vill vi att alla gäster tar av sig skorna i entrén.

Fråga oss innan du tar in icke-boende besökare på anläggningen.

Husdjur

Vi tar emot hundar och andra husdjur i två av våra 4-bäddsrum. Husdjuren har en egen ingång och får inte gå genom matsalen.

Sängkläder

Gäster ansvarar för att ha hela och rena sängkläder som skyddar madrass, täcke och kudde. Om du inte har med dig egna finns det att hyra av oss. Sängkläder beställs i samband med rumsbokning eller vid ankomst. Det går bra att använda sovsäck tillsammans med underlakan/örngott
Använder gästen/er sängen utan lakan, påslakan, örngott förbehåller vi oss rätten att ta ut saneringsavgift.

Städning

Gäster ansvarar själva för att rummet är städat vid utcheckningen. Den som inte vill eller kan ordna detta, går det att köpa till städning. Det beställs i samband med rumsbokningen eller i receptionen. Vi förbehåller oss rätten att debitera gästen i efterhand för ostädat rum.

Kök

I vårt kök för självhushåll ansvarar gästerna själva för disk och undanplockning direkt efter att köket används. Vi blir glada om alla torkar sin disk och ställer in den i skåpen.

Vi har två fullt utrustade kök med kaffebryggare, vattenkokare, spisar med ugn, micro, kyl och frys i köken. Varje rum har en hylla i kylskåpet, se till att du får en lapp med ditt rumsnummer att lägga på hyllan.

I matsalen finns kaffe och te för våra gäster.

Parkering

Vi har en stor parkering precis utanför huset. På vintern finns möjlighet att hyra motorvärmare.

Wifi

Vi har gratis wifi.

Vi hoppas att alla våra gäster ska få en bra vistelse.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.