Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Nyrups Naturhotell

Vill du uppleva en naturnära konferens på riktigt? Skapa minnen tillsammans med företagsgruppen, säljgänget, föreningen eller kanske smala släkten för en annorlunda upplevelse där ni verkligen kommer varandra nära? Välkomna till oss på Nyrups Naturhotell!

Här blir mötet med varandra och naturen i fokus. En annorlunda konferens där ni delar upplevelser som skapar skillnad. Samlingshyddan Älvan är utrustad för möten både för storgrupp och små grupper. Vi erbjuder också mötesrum utomhus vid bäcken, i bokskogen eller under björkarnas kronor.

Grupper kan boka till matupplevelse med gemensam matlagning av trerätters middag med lokala råvaror i uteköket. För grupper större än åtta personer kan bokningen också inkludera en guidad matlagning – en svårslagen upplevelse av gemenskap, fokus, närhet och energi som resulterar i en kulinarisk middag.

Vi hjälper dig att boka och planera din vistelse där vi även kan ordna ostprovning, råvarusafari, fladdermussafari, trädklättring, yoga och mycket mer.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.