Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Nääs slott

I det före detta sädesmagasinet bredvid slottet, med ingång via Nääs Slottsbod, hittar du Kaffestugan. Här kan du uppleva förra sekelskiftets matkultur i en autentisk miljö. Maten och bakverken hämtar inspiration från det som serverades på Nääs under det sena 1800-talet och tidiga 1900-talet. Till lunch serveras två sorters soppa med nybakat surdegsbröd. På buffébordet finns läckra kakor framdukade – givetvis sju till antalet. Det är bara att slå sig ner framför brasan och låta sig väl smaka av historien! Passa på att botanisera i Nääs Slottsbod som är fylld med antikviteter, hantverk, vintage och nygamla ting. I slottsboden hittar du även besöksinformation, biljettförsäljning och reception för in- respektive utcheckning. Det finns ramp in i byggnaden och handikappanpassad toalett. 

Observera att öppettider och meny varierar över året, så kontakta oss gärna och stäm av vad som gäller när just du kommer till oss.  

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.