Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Möja Vandrarhem

Vi välkomnar gärna grupper under konceptet ”hyr hela huset” där gruppen får exklusiv tillgång till hela vandrarhemmet och rår om sig själv. Hela huset kan hyras under perioderna april-juni och september-december.

Möja vandrarhem är perfekt för kalaset, festen eller konferensen. Huset är en stor skärgårdsvilla med två våningar, rymliga kök, matplatser, duschar och WC. Totalt finns här 26 bäddar fördelat på åtta rum. Övervåningen har stora gemensamhetsytor, projektor och duk, wi-fi, utomhusaltan, balkong, grillar och utemöbler.

Vi ligger på promenadavstånd från bryggan i Berg. Där ligger även Coop och sommartid finns här flera krogar, caféer och bageri. Waxholmsbolaget trafikerar Möja året runt och det finns båttaxi från Sollenkroka eller Stavsnäs på Värmdö.

Mat kan med fördel lagas i huset eller så kontaktar vi öns restauranger. Möja dansbana och Möjahallen har stora inomhusytor att hyra för sport/event/möten och stora gräsytor finns bland annat vid Löka hamn.

Vi erbjuder hyrlakan/handduk och hyrcyklar som tar er fram på öns landsväg. Mitt på ön finns naturreservat och vandringsstigar. I sydväst och sydöst hittar ni fina badklippor och stränder. Öns små byar har pittoreska hamnar med sjöbodar och bryggor. Vi kan även erbjuda bland annat bastu, SUP (stand up paddle board), kajak och sälsafari.

Kontakta oss för mer detaljer och läs mer om ön på www.visitmoja.se

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.