Upplev mer

Boendets huvudsida: STF Melderstein Herrgård

Meldersteins vackra omgivningar är fantastiska att vistas i, oavsett årstid. Här finns naturen utanför dörren. Njut av en promenad upp på Pålberget med fantastisk utsikt över Råneälven, svalka dig i den iskalla älven eller välj badstranden i Kängsön, Råneås skärgård. I Kängsön finns minigolfbana, lekplats och en mysig småbåtshamn. Här hos oss kan du fiska, cykla och paddla på sommaren. Pulsa fram på snöskor eller spänn på dig skidorna och ta dig fram i ett kritvitt landskap på vintern. Eller varför inte utmana varandra på en sparktävling för lite mer fart?

Melderstein har ett perfekt läge för många härliga dagsutflykter så som Storforsen, en tur över till Finland och ut till Luleå skärgård. Vi ligger 5 mil från städerna Luleå, Boden och Kalix – varje stad med sin unika charm och kulturella utbud.  

På herrgården finns tillgång till bastu, badtunna, fat bikes, elcyklar, spark och snöskor. Vi erbjuder även förbokade aktiviteter så som paddling med guide, hundspannsturer, skoterturer, yoga och massage.   

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.