Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Melderstein Herrgård

Fest, bröllop eller bara samlas – hyr hela herrgården.

Vi arrangerar konferenser, bröllop, födelsedagar, yogaklasser, stickretreat och mycket annat. Här finns helt enkelt alla möjligheter, och i kombination med en lugn och avskild miljö skapar vi förutsättningarna för att ni ska ha det riktigt bra. 

När ni väljer att ha er konferens på Melderstein Herrgård disponerar ni hela herrgården med exklusiv ensamrätt. Eftersom vi bara tar emot ett sällskap åt gången kan ni använda hela anläggningen efter behov och önskemål. ”En grupp åt gången” ger bra arbetsförhållanden, fin gruppkänsla, fria tidsdispositioner, inga störningsmoment från andra gäster och goda möjligheter till egna aktiviteter. I våra konferenspriser ingår professionellt tillagad mat, med fokus på lokala råvaror. Lunch och middag serveras i Meldersteins vackra matsal. Här kan ni även avnjuta vårt hembakade fika eller så väljer ni att fika i den blå salens sköna soffor.  

Retreat kan beskrivas med att dra sig tillbaka i stillhet i en till flera dagar. När ni väljer att ha er retreat på Melderstein Herrgård disponerar ni hela herrgården. Ni har exklusiv ensamrätt då vi bara tar emot ett sällskap åt gången. Vi anpassar oss efter era önskemål och välkomnar retreater med alla olika teman och arrangemang. Vår yogastudio ligger i en 200 år gammal loge. Studion är nyrenoverad och togs i bruk under 2019. Här möts åldrat trä med vita väggar. Det är högt i tak och rummet bjuder rymd med en avslappnad känsla.  

Vill ni ha ett stilfullt bröllop i en historisk miljö med högt i tak och glittrande kristallkronor så kan ni med förtroende vända er till oss för möjligheten att disponera hela herrgården med exklusiv ensamrätt. Eftersom inget bröllop är det andra likt så anpassar vi oss för att skapa just ert drömbröllop. Vi är flexibla och försöker följa era önskemål så långt det är möjligt.  

Meldersteins restaurang har öppet året runt för förbokade sällskap. Varför inte ställa till med födelsedagskalas, släktmiddag, kompiskväll eller annat roligt? 

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.