STF Ljugarn Vandrarhem

Grupper

Hos oss finns möjlighet att Hyra hela huset, med plats för grupper upp till 31 personer. Passar perfekt för släktträffen, kompisgänget, skolklassen eller bröllopsfesten. Ni ordnar själva med allting runt omkring och har tillgång till gästkök. Linne och städ går att hyra till.

Vi välkomnar grupper även utanför ordinarie öppettider, dvs under vår och höst

För den som går i bröllopstankar kan det vara bra att känna till att det finns många fina vigselplatser här omkring. Gamla anrika kyrkor, ödekyrkor eller kanske under bar himmel i raukområdet, eller på strandkanten. Vi har även haft några vigslar i vår trädgård. Det finns även möjlighet att hyra till en fin festlokal ”Sjöviksgården” belägen på gångavstånd (400 m). Denna är särskilt populär för bröllop, så boka i god tid.

Välkommen att kontakta oss, så återkommer vi med offert. Använd gärna Gruppförfrågan här på sidan.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.