Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Lilla Sörgården

Vi tar gärna emot mindre grupper och sällskap, såväl privata som företagssammankomster. Vi arrangerar födelsedagar, bröllop, möhippor, svensexor, konferenser, föreningsträffar och kick-offs.

Här finns övernattningsmöjligheter för upp till 25 personer och vår matsal rymmer cirka 35 sittande gäster. Till våra grupper erbjuder vi tillgång till ett välutrustat och rymligt restaurangkök, och vi kan erbjuda catering från lokala entreprenörer. Ni har också tillgång till grillar med all utrustning. Personlig service och en lugn, naturskön miljö skapar en härlig inramning för ert sällskap. Övernattning kan ske i våra bekväma gårdshotellrum och/eller i de fristående gårdshusen.

Utöver boende och mat kan vi tillhandahålla projektor, filmduk, whiteboard och wi-fi. Vi har även en rymlig trädgård med fin utsikt och ett antal sittgrupper där ni kan ta en fördrink eller spela något spel.

Vill ni ha anläggningen för er själva så går det också bra genom erbjudandet ”hyr hela huset”.  Hör av er med era önskemål så berättar vi gärna mer om olika upplägg.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.