Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Långasjö Vandrarhem

Vi erbjuder tre möjlighet till boende i tre olika byggnader. Samtliga ligger tätt tillsammans och omges av gräsmattor. Vi är belägna mitt i byn, så intill har du både kyrka och bostäder.

Stallängan har totalt tio rum med 2 – 5 bäddar i varje. Som i det gamla stallet finns fem ingångar, och innanför dessa två separata rum. Dessa två rum delar på en gemensam dusch och toalett som ligger direkt utanför och mellan rummen. Extra bra för den stora familjen! Rummen är inredda i charmig äldre stil. I två av dessa rum är hundar välkomna mot tillägg. I ena änden av stallängan finns det fina gästköket med plats både för att laga mat och att sitta och äta. I andra ändan hittar du reception och sommarcafé. Det är också hör vi serverar frukost, om du väljer att lägga till det.

Guldgrävarstugan är kanske det allra mysigaste boendet. En riktigt gammal timrad stuga med växttak belägen framför stallarna. Här finns endast ett rum, inrett i äldre stil med dubbelsäng och bäddsoffa samt egen kokvrå och dusch/toalett. Detta rum är även tillgängligt för rullstolsburna. I stugan finns även det lilla Återvändarmuseumet inrymt, men observera att det endast är tillträde till detta på vissa tider.

Brygghuset är beläget bakom stallarna och är som namnet antyder ett f d brygghus. Huset har två våningar. Undervåningen har tre små sovrum med totalt sju bäddar samt dusch & toalett. På ovanvåningen finns ett större allrum och en köksdel. Allt i äldre, charmig stil. Vänligen observera att trappan till andra våningen är brant. Du hyr alltid Brygghuset för eget bruk och är perfekt att hyra för en vecka eller två. Minimilängden för att boka är tre nätter.

Bokning av Brygghuset sker via telefon eller mail direkt till Långasjö vandrarhem.

Bra att veta

  • Slutstäd. Bo bekvämt och slipp tänka på att städa. Slutstäd ingår nämligen alltid i samtliga våra rumspriser!
  • Frukost. En god frukost serveras mot förbeställning.
  • Lakan & handdukar. Välj om du vill ta med egna lakan och handdukar eller hyra av oss.
  • Bäddade sängar. Vi erbjuder även möjligheten att mot ett smärre tillägg komma till skönt bäddade sängar.
  • Wifi finns tillgängligt på alla rum, fiber max 100 MB.
  • Babysäng finns att hyra.

Se tillgänglighet och boka. Från 225 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.