Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Klockargården Öregrund

Vi på Klockargårdens gårdshotell välkomnar såväl privata grupper som företag och organisationer och har möjlighet att anordna en stor bredd av möten, sammankomster och konferenser. Här följer ett axplock av olika grupper vi har erfarenhet av att välkomna. Vi erbjuder också er grupp möjligheten att hyra hela hotellet, så ni kan få det helt för er själva om ni vill.

Konferens

Funderar du på att ta din ledningsgrupp och uppleva mysigt boende med karaktär, varvat med aktiviteter i närområdet så som på Gräsö, i hamnen eller genom fina naturpromenader runt hörnet och kanske ett kallbad i havet.

Ni har tillgång till en fantastiskt gemytlig miljö för alla olika grupper. Om ni bor över kan ni förfoga över hela hotellet som erbjuder elva rum och 25 bäddar! Vår matsal rymmer 25 personer men vi har också tillgång till en större lokal runt hörnet. Vi kan även slå ihop oss med våra kollegor i stan och tillsammans erbjuda upp till 33 rum.
Vi kan ordna med catering i matsalen och går ni runt hörnet så kan vi ordna lunch och middag vid den vackra hamnen. På Klockargården kommer er arbetsgrupp att få uppleva en unik, privat och genuin miljö där inspirationen kan flöda och det fria samtalet och gruppsamverkan kan utvecklas.

Bröllop

Funderar ni på bröllop i Roslagen?
Öregrunds pittoreska, promenadvänliga sommarstad har allt ett brudpar kan önska sig. Man kan gå i högklackat till den anrika kyrkan, mysiga klipporna, härliga restaurangerna eller festlokalen Societetshuset. Vi har elva rum och 25 bäddar (men kan med våra kollegor i stan erbjuda upp till hela 33 rum). Hyr ni hela gårdshotellet kan ni själva förfoga över trädgården, tider, ha särskild tillgång till vår mysiga matsal, och känna er helt fria från alla måsten. Kliv in hos oss och välkomnas av rosor, bubbel och choklad på rummet och vakna upp som nyvigda med frukost på sängen.

Släktträff

Alla släktträffar vi haft har varit väldigt lyckade. Familjer kommer för att fira en 80-åring eller bara för att få ses. Generationer möts i en avslappnad miljö där man inte behöver tänka på frukost, lakan, handdukar eller städa utan bara kan umgås. Ni får tillgång till vår fina matsal med alla dess sällskapsspel där ni också kan beställa mat från våra samarbetspartners eller sitta i en avdelning för er själva i hamnen alldeles runt hörnet och äta er middag där. Det finns många olika menyer och priser att välja mellan. Vi har fler uteplatser än rum och att kunna umgås i trädgården över en kaffe eller ett glas vin medan barnen leker på lekparken utanför, är en härlig lyx. Det finns ett stort utbud av aktiviteter i Öregrund. Kom och skapa minnen för livet, tillsammans.

Möhippa eller svensexa

Boka hela hotellet eller bara några rum och spendera svensexan eller möhippan i Öregrund, där allt är nära och utbudet av aktiviteter stort. Alla vattensporter och vattenaktiviteter finns och att hyra kanot och paddla runt i vår vackra skärgård skapar minnen för livet. Fiska, grilla vid havet, shoppa, gå sminkkurs ett par timmar, göra naglar, sitta i en egen avdelning i hamnen och äta, catera mat och ha tillgång till vår egen matsal, bubbla i bubbelpoolen, skåla på takterrassen, efterfesta i sällskapsrummet, ölprovning, vinprovning, pralinprovning, bada i havet…ja listan är lång på vad man kan göra. Ett är säkert – ni kommer få en oförglömlig vistelse!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.