Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Kajkanten Vrångö

Sjöbodslägenheter

På Kajkanten bor du i sjöbodslägenheter. Det finns totalt elva lägenheter, varav åtta större med sovloft, för max 7 personer, och tre mindre lägenheter för max 2 personer. Sjöbodarna ligger mycket havsnära och mitt i den genuina skärgårdsbebyggelsen i Vrångö Hamn. Alla boenden har egen toalett och dusch samt pentry med full köksutrustning. Varje sjöbod har egen altan i anslutning till boendet. Förutom att det finns grillar att låna runt Kajkanten finns det ett par iordningställda grillplatser runt om på Vrångö. Fråga i receptionen så får du mer information och vägbeskrivning.

Rumsbeskrivning

Sjöbodarna har öppen planlösning. I de större sjöbodarna finns totalt fem sängar, varav två är dubbelsängar (140cm) och de andra tre är enkelsängar. I de mindre sjöbodarna finns en dubbelsäng (140 cm). Lakan och handdukar ingår alltid när du bokar boende och du bäddar din säng själv. Om ni kommer som konferensgrupp så bäddar vi för er. Alla sjöbodar har full köksutrustning inkl. porslin och det finns kylskåp med frysfack och ett pentry med spishäll och mikro, dock ingen vanlig ugn. I alla sjöbodslägenheter är det bra Wi-Fi och det finns även TV med standardutbud. 

Att resa med barn

Barn är alltid välkomna till Kajkanten. Barn under 3 år följer med gratis, äldre barn debiteras med ordinarie pris. Om du reser med litet barn så meddela det vid bokning, så fixar vi barnstol och barnsäng. 

Tillgänglighetsanpassad sjöbod

En av de större sjöbodslägenheter är tillgänglighetsanpassad med ramp för rullstol och har handikapputrustad toalett. I övrigt har detta boende liknande utrustning som de andra sjöbodarna. Två av våra lägenheter är allergivänliga. Meddela vid bokning om du önskar tillgänglighetsanpassad sjöbodslägenhet. 

Husdjur

I några av sjöbodarna är det tillåtet att ha med sig husdjur, du betalar ett litet tillägg för detta. Inne på relaxflotten får däremot inga husdjur vistas. Meddela om du har med dig husdjur när du bokar.

Se tillgänglighet och boka. Från 575 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.