Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Granö Beckasin Hotell

Vi har sex stycken fågelnästen i trädtopparna, byggda med inspiration från hur fåglarna bor. Rummen har en dubbelsäng (kan flyttas isär) och en extrasäng. Det finns även badrum i varje näste, samt te, kaffe och kylskåp. I en egen byggnad finns 12 hotellrum (dubbelrum) med eget badrum. Ekohotellet (byggt med stor omsorg kring material och hållbarhet) är ljust och fräscht och är placerat högt upp med fin utsikt. Dessutom finns nio stycken hotellstugor. Stugorna har en dubbelsäng och en bäddsoffa, med plats för upp till fyra personer. Ett litet kök och eget badrum är inkluderat.

Alla våra boendealternativ inkluderar lakan och handdukar samt frukost och städning. Hela anläggningen är rökfri. Till utvalda hotellstugor och Fågelnästen får husdjur följa med. Detta måste bokas i förväg. Det finns laddare till elbil hos oss. Vår restaurang är öppen året om för lunch och middag.

Alla boenden har direktkontakt med naturen och närhet till älven. Bland annat mountainbikes, SUP, kanoter, turskidor och snöskor finns att hyra på plats. Markerade vandringsleder finns med start hos oss.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.