Mer om boendet

Våra stugor

Här finner du en fantastisk orörd natur – en idealisk utgångspunkt för korta och långa vandringar, fisketurer eller bär- och svampplockning.

Alla stugor har välutrustade kök, braskamin och TV. På anläggningen finns dessutom en gemensam storstuga med sällskapsrum, kök och toaletter, utmärkt för ett yogapass, en stunds arbete eller för grupper som vill umgås, äta och laga mat tillsammans. WiFi finns i storstugan (ej i stugorna) Dessutom finns en gemensam bastuanläggning med dam- och herrbastu samt duschar.

I vår nya grillkåta har du möjlighet att laga din mat över öppen eld, koka en kanna kaffe eller bara njuta en stund. Det finns muurikkahäll, våffeljärn och kaffepannor att låna. Behöver du matinspiration finns kokböcker för ”utomhuskockar” i Storstugan.

Till en del av våra stugor kan du även ta med dig husdjur.

Tälta hos oss

Känn dig varmt välkommen att slå upp ditt tält på avsedd, markerad plats här hos oss på STF Fjällhornet Resort. Du som tältande gäst har naturligtvis tillgång till alla våra gemensamma utrymmen.

Tältplats bokas direkt på plats i mån av tillgång – ingen onlinebokning och endast förskottsbetalning på plats.

350 kronor/tält. Betalning sker i förskott via Swish, kreditkort eller kontant till stugvärden.

Hållbarhet

Vi värnar om miljön och jobbar aktivt med att vår verksamhet ska vara hållbar på alla sätt, även för dig som tältande gäst – Därför har vi ordentliga utrymmen för sortering av alla sopor och kompost och vi har installerat en laddstolpe för våra gäster som kommer med elbil.

För din säkerhet

Om olyckan skulle vara framme finns hjärtstartare, larmtelefon och första förband i Storstugan.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.