Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Finnhamns Vandrarhem

På Finnhamn behöver du aldrig gå hungrig. Om sommaren finns flera olika alternativ öppna, du kan läsa mer här nedanför. För dig som föredrar att laga maten själv finns det en lanthandel på ön och stort självhushållskök i huvudbyggnaden. Eller varför inte använda någon av öns grillplatser?

Restaurang

Finnhamns krog är belägen nere vid ångbåtsbryggan i Herr Rönströms systers före detta sommarvilla. Krogen har en klassisk inriktning på lunchen och en á la carte-meny som varierar under säsongen men alltid med tonvikt på klassiska skärgårdsrätter med vissa inhopp av europeisk mattradition. Krogen har blivit en av de klassiska restaurangerna i skärgården.  

Välj mellan att sitta inne och titta ut över vattnet eller be om ett bord på uteserveringen. Är det en varm och solig dag finns parasoller som ger svalka. Till lunchen går det inte att boka bord med det rekommenderas att du gör det till middagen, antingen på finnhamn.se eller genom att svänga förbi krogen under dagen. 

Takbaren

Det är på takbaren det händer!  Musik, uppträdanden, fotbollskvällar och en grill som även säljer nygräddade pizzor för dig som vill ha något enkelt och snabbt. Utsikten är magisk och när mörkret sänker sig så tänds stormlyktorna och festen fortsätter.  

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.