Gruppbokning

När du behöver plats för den lilla släktträffen, för vännerna eller för konferensen med kollegorna, då kan vi på Bull-August gård på Arholma erbjuda den perfekta kombinationen av vacker och genuin skärgårdsmiljö, trevligt boende och god, vällagad mat.

Vi samarbetar med Österhamns pensionat, en tio minuters fin promenad bort fån gården, och tar emot grupper under hela året förutom under högsäsong under sommarmånaderna. Plats finns för cirka 20 övernattande personer. Under vår, höst och vinter erbjuder vi ”hyr hela huset” där ni kan hyra ett hus eller hela anläggningen.

För konferensen passar de större lokalerna på Österhamns pensionat bra, kombinerat med fika med nybakat, serverat i den fina matsalen. Hos oss på Bull-August gård finns möjlighet till självhushåll med kök och/eller grillplats i en stor och vacker trädgård. Vi kan också hjälpa till med catering av mat till Bull-August.

Sänglinne/handdukar och slutstädning ingår i gruppbokningen och vi kan även erbjuda en härlig Roslagsfrukost med hembakt bröd och lokala råvaror som Väddö-skinka och Brännströms salut från ostmakeriet på Rindö.

Arholma är en levande bygd med fast befolkning på 50 personer. En stor del av ön ingår i Arholma-Idö naturreservat och här hittar ni ett omväxlande landskap med betande djur och gammelskog med fina stigar för promenaden eller motionsrundan. Avsluta dagen med vedeldad bastu som vi bokar efter önskemål och som ligger perfekt vid badklipporna på öns östra sida.

Waxholmsbåtarna kör flera turer varje dag, hela året, mellan Simpnäs och Arholma. För flera av turerna passar SL-bussen från/till Norrtälje och Stockholm.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 325 kr

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.