Mer om boendet

Boende på Årås Säteri & Trädgårdar

På Årås Säteri & Trädgårdar erbjuds logi i tre av de vackra byggnaderna. Varje byggnad är unik och alla är varsamt renoverade och personligt inredda. Välj mellan olika koncept, från vandrarhem till hotell, och från fyrabäddsrum till dubbelrum med eget badrum. Totalt finns 50 bekväma bäddplatser fördelat på de olika byggnaderna. 

Mejeriet

Mejeriet är en byggnad uppförd på 1930-talet. Här finns åtta charmigt inredda rum, ett självhushållskök och ett mysigt samlingsrum för att du ska känna dig som hemma under din vistelse. I Mejeriet finns totalt 28 bäddplatser fördelade på sex fyrabäddsrum och två tvåbäddsrum, gemensamma badrum samt ett nyrenoverat och välutrustat kök  

Drängstugan

Drängstugan är en flygelbyggnad från 1700-talet. Här finns fyra bekväma dubbelrum att välja mellan. Två av rummen har eget badrum med toalett och dusch, de andra två rummen delar på ett badrum med toalett och dusch. I Drängstugan finns också ett mindre kök som fungerar bra för enklare matlagning.  

Trädgårdshotellet

Södra flygeln från slutet av 1700-talet och tidigare rättarbostad har genomgått en omfattande och omsorgsfull renovering utifrån hantverksmässiga metoder.  Trädgårdshotellet erbjuder unikt boende med sju bekväma dubbelrum med bäddade sängar och egna badrum. Går att bokas från och med våren 2024. 

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.