Guidade vandringar

Är du nyfiken på vandring men upplever att du saknar de kunskaper som behövs för att ge dig iväg på egen hand? Eller vill du krydda din nästa vandringsupplevelse med fördjupad kunskap? STF har guidade vandringar för både nybörjare och mer erfarna vandrare som vill upptäcka nya smultronställen i trevligt sällskap.

Vandring med guide

För dig som inte riktigt lyckas komma iväg ut i naturen kan en guidad vandring göra hela skillnaden. Unna dig en somrig vistelse bland fjällblommorna i Abisko, gå på tur till Kebnekaises nordtopp, eller få tips om vad som gäller under en utfärd med tält i Grövelsjön. Det finns något för alla nivåer och intresseområden.

Med en guide i täten väntar bekväma, lärorika och minnesvärda upplevelser för hela familjen. Här får ni efterlängtad tillsammanstid, samtidigt som ni vidgar era vyer. Det passar perfekt för alla som söker kunskap och inspiration – eller bara vill ha vandringssällskap därför att det är tryggt och trevligt. Kan du inte resa iväg så långt hemifrån? Ibland organiseras guidade vandringar av våra lokalavdelningar, så se gärna efter om något roligt händer nära dig.

Guidade vandringar

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.