Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Topptursvecka i Hemavan 2020

Topptursvecka i Hemavan 2020

STF Hemavan Fjällstation

Topptursvecka i Hemavan 2020

En topptursvecka med fokus på njutning och att komma långt bortanför liftburen skidåkning. Vårt mål är inte de högsta och brantaste åken men ALLTID de vackraste.

Turerna som vi gör under veckan kommer att passa en blandad grupp åkare. Vi letar inte de brantaste åken utan fina åk som skall passa både erfarna åkare som vill ut och njuta med likasinnade och den som inte åkt jättemycket innan men nu vill pröva på något nytt. Du måste som sagt inte vara ett skidproffs men det är bra om du har provat på offpiståkning tidigare och har ett sug efter att utvecklas. Läs mer på http://www.hemavanfjallstation.se/temaveckor-kurser/topptursvecka/

I priset ingår.
Boende i flerbäddsrum (2-4 personer) i fem nätter
Helpension från middag den 24/4
Guider
Transporter i området
Liftkort de dagar det krävs för turen.

Vill du vara garanterad enkel eller dubbelrum kan detta bokas mot tillägg vid bokningen. Vissa frivilliga kvällsaktiviteter så som t.ex. Hot-Tubs kan innebära en extra kostnad. Vill du stanna ett par dagar till över valborgshelgen går det bra. Du betalar då vanligt pris för mat och logi.

Det går att boka upp till 4 personer åt gången.

Kategorier:

Skidåkning Topptur Vinter

Aktivitet

Topptursvecka i Hemavan 2020

24 Apr 2020 - 29 Apr 2020

  • 24

    Apr

    2020

  • 29

    Apr

    2020

Pris från:

6995 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person i flerbäddsrum. Städning och sänglinne ingår ej.
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.