STF värvar hållbarhetsproffs

Svenska Turistföreningen, STF, stärker upp sin hållbarhetskommunikation med Daniel Skog som senast arbetat som pr-konsult på Westander Hållbarhet.

– Jag vill hjälpa till att få fler människor att upptäcka Sverige hållbart. Att kunna kombinera mitt intresse för friluftsliv med STFs engagemang för hållbar turism är en verklig dröm för mig, säger Daniel Skog, vik. hållbarhetsansvarig på STF.

Daniel kommer bland annat att leda arbetet med det så kallade hållbarhetslöftet där alla STFs boenden i slutet av 2019 ska ha avgett ett löfte om att arbeta mer hållbart. Hållbarhetslöftet har redan i dag spikats upp på mer än hälften av STFs boenden och omfattar bland annat energi, vatten och samhällsengagemang. Nio av tio bland Svenska Turistföreningens medlemmar tycker att det är viktigt att kunna upptäcka Sverige på ett hållbart sätt.

– Daniels erfarenheter inom hållbarhet och kommunikation kommer att vara mycket värdefulla för oss och vi ser fram emot hans bidrag till STFs hållbarhetsarbete, säger Magnus Ling, generalsekreterare STF.

Daniel Skog har tidigare arbetat med beteendepåverkande kommunikation och hållbarhet under många år för Malmö stad. På STF går han in som vikarie för Maria Lidberg under hennes föräldraledighet.

Läs mer om STFs hållbarhetsarbete
https://www.svenskaturistforeningen.se/vart-hallbarhetsarbete


Länk till högupplöst bild på Daniel utanför STF Helags, Jämtland nya reningsverk, foto Jenny Engström
http://stffrontend.qbank.se/selection/ef9fe4cd31b456de73d2cb32ffe22afc

För mer information vänligen kontakta
Daniel Skog, vik. hållbarhetsansvarig STF
Mobil: 0720-92 34 14
E-post: daniel.skog@stfturist.se

Jenny Engström, kommunikationsansvarig STF
Mobil: 0735-45 26 44
E-post: jenny.engstrom@stfturist.se

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.