Medlemsavier via Kivra

Medlemsavier via Kivra

Vi är glada över att erbjuda dig som medlem att kunna ta emot dina avier för medlemsavgiften digitalt via Kivra.

Kivra är en digital brevlåda som Svenska Turistföreningen är ansluten till. Med Kivra får du tillgång till en användarvänlig och säker digital brevlåda där du kan ta emot digital post, så som dina medlemsavier från STF, samt fakturor, avier och post från andra företag och myndigheter. STF har även kopplat på betalningsfunktionen i Kivra. På så sätt kan du välja att betala din medlemsavgift i STF enkelt och bekvämt direkt genom Kivra.

Anslut dig till Kivra

Frågor och svar om Kivra

Kommer jag få alla utskick från STF till Kivra?
Nej, vi skickar endast avin för att förnya medlemskapet via Kivra. Välkomstbrev med medlemskort och tidningen Turist skickas fortfarande via vanliga post. Förnyar du inte via avin i Kivra kommer du få en till två påminnelser via Kivra eller i pappersformat.

Kostar Kivra något för mig som STF-medlem?
Nej, Kivra är en gratistjänst och innebär ingen extra kostnad.

Kan jag avsluta min Kivra om jag istället vill fortsätta få mina försändelser på papper?
Du kan när som helst avanmäla eller anmäla dig till Kivra, användarregistret läses av på daglig basis. Du kan också välja att stänga digital post från en enskild avsändare under meny/inställningar inne i tjänsten.

Om jag inte har Kivra, hur ansluter jag mig?
Du anmäler dig via Kivras app eller hemsida (www.kivra.se) alternativt tar du kontakt med Kivas support tel 0770-45 70 00 och support@kivra.com.

Går det att missa att man fått en försändelse från er till Kivra?
Du notifieras alltid via mail (och notifiering i app om du har det) varje gång en ny försändelse kommit till Kivra. Kivra påminner också om oläst post och avier i slutet av månaden.

Kan jag betala mina STF-avier via Kivra?
Ja, eftersom du loggar in säkert med Mobilt BankID, kan du välja att koppla ett kontonummer för dina betalningar och därmed använda Kivras betalfunktion för att betala din medlemsavgift i STF.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.