LANDSKAP

Skåne

Ort

Brantevik

Ålder

55

E-POST

susanne.hoffmann@fd.stfturist.se

Susanne Hoffmann

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

STF, som funnits sedan 1885, har en viktig roll i utvecklingen av naturturism, hållbara upplevelser och boenden både i stad och i naturnära miljöer. Allt för att fler ska få möjlighet (och välja) att turista i Sverige. Hur kan STF utveckla och utvecklas på ett sätt som gör att vi även i framtiden är pionjärer och nu visar vägen mot hållbara natur- och kulturupplevelser.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Jag tror att frågan om relevans är en av de viktigaste framtidsfrågorna. Att ta avstamp i historien, verka i samtiden men ha örat mot framtiden. Att vara relevanta för den/de målgrupper vi vill attrahera. Det gäller helt enkelt att vara betydelsefull för våra målgrupper. Hur fortsätter STF, med den gedigna och genuina kunskap organisationen besitter, att vara relevanta utifrån ett långsiktigt och hållbart perspektiv?

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Jag har sedan 2003 jobbat på och med STF. Först på STF Abisko Turiststation, sen på kommunikationsavdelning på huvudkontoret och nu driver jag, tillsammans med min man Hans, STF Brantevik Råkulle Vandrarhem. Du förstår säkert att STF ligger mig varmt om hjärtat. Jag vill gärna bidra och vara en del i STF:s fortsatta arbete med hållbar turism.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.