INTRESSEOMRÅDEN

Boende, Leder och underhåll, Minskad klimatpåverkan

LANDSKAP

Uppland

Ort

Vallentuna

Ålder

50

E-POST

carita.stenudd@outlook.com

Carita Stenudd

Vad skulle du vilja se för utveckling inom STF?

STF har en fantastisk verksamhet som framför allt behöver värnas och tas om hand. Omsorg om vår miljö bör vara prioriterat och löpa som en röd tråd genom verksamheten. Jag ser att STF skulle kunna kommunicera mer kring detta. Utevistelse behöver upplevas enkel och då är kollektiva kommunikationer till platser för att starta utevistelser viktigt att värna och att lobba för att utveckla.

Vilken är den viktigaste framtidsfrågan för STF?

Behålla ett vinnande koncept, ta hand om boenden och se till att lederna är i bra skick.

Beskriv kort vem du är och varför du vill engagera dig inom STF.

Jag älskar fysisk aktivitet och utomhusliv! Båda som ett sätt att umgås med familj och vänner. Jag springer fjällopp, vandrar och promenerar. Bor norr om Stockholm med tre snart vuxna barn, make och hund. Är väldigt intresserad av hälso- och friskvårdsfrågor och har en brinnande tro på att rörelse och vistelse i naturen är en nyckel till hälsa. Jobbar inom medicinska området som försäljningschef, med starkt intresse av både marknadsföring och försäljning.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.