Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Villa Söderåsen

På Villa Söderåsen B&B hyr vi ut hela huset till retreats och kurser inom musik, yoga, meditation, natur, kultur. Dessa sammankomster är något vi som ägare själva brinner för och vill fylla huset med. Vi har också många företag, organisationer och olika universitetsinstitutioner som hyr hela huset för att ha workshops, föreläsningar, teambuilding ofta form av out-door aktiviteter och gemensam matlagning mm. Det passar också väldigt bra hos oss.

Vi erbjuder bröllopssällskap och jubilarer att hyra hela huset till sin festhelg, och då för att husera de närmsta som bor och myser på Villa Söderåsen och har en fin sammankomst hos oss på helgen. Vi ber er dock att observera att själva festen ej kan hållas här. I byn finns bygdegården, Röstångagården, som vi samarbetar med och där det går att hyra in sig i för festen. I grannbyn Billinge finns Magasinet i Billinge, som man kan boka själva festen hos.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.