Gruppbokning

Bogesunds Slottsvandrarhem och Konferens ligger naturskönt mitt i en slottspark med hästhagar runt om och havet tätt inpå. Vår stora tomt inbjuder till olika aktiviteter utomhus med våra stora gräsytor, egen fotbollsplan, flera grillplatser och utemöbler i trädgården. Ett flertal Vandringsleder utgår också från vår tomt och guidade turer på Bogesunds Slottsvandrarhem kan bokas i förväg.

Vi har två fullutrustade konferensrum, ett på ca 60 m² och ett på 30 m², bastu och en fin lada/loge som ofta används till fest, dop, släktträffar, bröllop och andra evenemang. Intilliggande Café Parkvillan drivs i extern logi och har varierande öppettider beroende på säsong.

På vår anläggning finns två separata logibyggnader. Hus ett har nio dubbelrum och hus två har 13 dubbelrum och ett fyrbäddsrum – totalt 23 rum 48 bäddar (alla rum går naturligtvis att få som enkelrum om ni föredrar det). Rummen har gemensam dusch/wc i korridor. Här finns också ett välutrustat gästkök för er som vill laga egen mat, kanske som en aktivitet i konferensen/mötet, samt flera stora sällskapsrum.

Vi har egen kock och erbjuder frukost, lunch, middag och fika om ni är ett sällskap om fler än tolv personer. Frukost kan köpas till även för mindre sällskap. Vi har en fin lada som med fördel kan används på kvällen för exempelvis middagar. Ladan rymmer ca 60 sittande.

Ni kan välja att hyra delar eller hela hus. Vi erbjuder ”hyr hela huset” hus för hus (nio dubbelrum i ena huset och 13 dubbelrum i andra huset) eller hela vandrarhemmet för er som vill ha anläggningen helt för er själva.

Vi ligger ca 5 km utanför Vaxholm och ca 3 mil från Stockholm. Ni tar er lätt hit med bil eller buss. Det går även att ta en Waxholms-båt från Stockholm till Vaxholm och sen ta buss 681 eller promenera ca sex km till oss. Ni kan även hyra en taxibåt och åka till vår brygga som ligger ca 1 km från vår anläggning.

Här finns gott om fria p-platser både för bil och buss.

Varmt välkomna hälsar Anne & Peter med personal!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 375 kr

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.