Mat & dryck
Undersviks matsal
Köket på Undersvik Matsal arbetar med så mycket svenska och lokala råvaror som möjligt och gärna ekologiskt. Vi använder bara svenskt kött samt fisk och skaldjur från hållbara bestånd. Grundfilosofin är att använda lite mindre men bättre kött och fisk på tallriken samt mer och bättre odlade grönsaker.
Lunch
Lunchbuffé serveras måndag till fredag från 11.30-14.00 samt lördag och söndag 12.00-14.00. Den inkluderar två varmrätter, varav en är vegetarisk, ett salladsbord med eget bröd, kaffe och bubbelvatten.
Middag
Middag serveras fredagar och lördagar 17.00-21.00, köket stänger kl. 20.00. Menyn uppdateras efter tillgången av lokala råvaror i närområdet. För att du ska få den bästa servicen och smakupplevelsen behöver du boka ditt bord i förväg. Det gör du i samband med att du bokar ditt boende eller så kontaktar du receptionen.
Under lov och helgdagsperioder serveras en enklare heldagsmeny.
Den 13, 20, 21 och 24 december erbjuds julbord. Kontakta oss för mer information. För större grupper och sällskap öppnar matsalen för andra datum.
Större sällskap
Är ni ett större sällskap och vill sitta avskilt under kvällen? Då rekommendera vi att boka rummet Karsjö. Detta lämpar sig utmärkt för slutna sällskap och fungerar bra för privata middagar så som födelsedagsfirande, släktmiddag och större middagar. Här finns plats för mellan 12 till 24 personer.
Dryckesutbudet är noga utvalt med endast svenskt öl och produkter från lokala öl- och sprittillverkare, medan vinerna importeras men väljs med stor omsorg.
Hundar är tillåtna på uteserveringen och i viss del i matsalen.
Meny
Dagens lunchmeny hittar du i våra sociala medier: Facebook /Instagram
Bordsbokning
För bordsbokning kontakta oss via mejl på undersvik@stfturist.se eller via telefon 010-190 24 60.
Se tillgänglighet och boka.