Hoppa till innehåll

Mat & dryck

Undersviks matsal

Undersviks Matsal tillagar äkta mat med goda smaker och svenska råvaror. Vi följer säsongens utbud och anpassar maträtterna efter det. Vi använder bara svenskt kött och fisk och skaldjur från hållbara bestånd. Grundfilosofin är att använda lite mindre men bättre kött och fisk på tallriken samt mer och bättre odlade grönsaker.

Hundar är tillåtna på uteserveringen och i viss del i matsalen.

Bordsbokning

Lunch

Vår populära lunchbuffé inkluderar två varmrätter, varav en vegetarisk. På tisdagar har vi husmanskost och på söndagar brukar vi göra en söndagsstek.

På salladsbordet finner du många olika smaker. Svenska baljväxter för att öka proteininnehållet, inlagda och mjölksyrade grönsaker, bröd bakat på mjöl från den lokala kvarnen. Vi vill att det ska smaka mycket och tydligt.

Dagens lunchmeny hittar du i våra sociala medier: Facebook /Instagram. Lunchbuffén serveras måndag till fredag från 11.30-14.00 samt lördag och söndag 12.00-14.00.

Middag

Mat på Undersvik.

Menyn uppdateras efter tillgången av lokala råvaror i närområdet. För att du ska få den bästa servicen och smakupplevelsen behöver du boka ditt bord i förväg.

Middag serveras fredagar och lördagar 18.00-21.00, köket stänger kl. 20.00. Under lov och helgdagsperioder öppnar vi upp matsalen även på vardagar.

Dryck

Dryckesutbudet är noga utvalt med endast svenskt öl och produkter från lokala öl- och sprittillverkare, medan vinerna importeras men väljs med stor omsorg.

Större sällskap

Är ni ett större sällskap och vill sitta avskilt under kvällen? Då rekommendera vi att boka rummet Karsjö. Detta lämpar sig utmärkt för slutna sällskap och fungerar bra för privata middagar så som födelsedagsfirande, släktmiddag och större middagar. Här finns plats för mellan 12 till 24 personer.

För övriga frågor kontakta oss via mejl på undersvik@stfturist.se eller via telefon 010-190 24 60.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Du måste ange barnens ålder