Mer om boendet

Vi erbjuder såväl hotell som vandrarhemskoncept. Våra vandrarhemsbäddar är utspridda i flera mindre hus och fördelade på 62 rum med totalt 128 bäddar. Alla rum har egen TV och tillgång till trådlöst internet. Bor du på vandrarhemsdelen så tar du med ditt eget sänglinne, men självklart så kan du även hyra det på plats.

Kök för självhushåll finns i alla hus som hör till vandrarhemmet. Köken är utrustade med kyl, frys, spis, ugn, mikro, diskmaskin, kaffe- och vattenkokare. I vissa kök finns även TV.

I alla hus finns även tillgång till tvättmaskin och torkutrymmen. I de större husen finns allmänna TV- och sällskapsrum. Självklart är du som gäst på vandrarhemmet välkommen att äta dina måltider i restaurangen. Stäm av med oss kring öppettider och förbokning.

Vårt hotell består av totalt 32 rum. 20 enkelrum och 12 dubbelrum varav 2 är tillgänglighetsanpassade. Rummen är fördelade i 3 olika hus. I husen finns även lounge eller samlingsrum med TV om man vill umgås i större sällskap. Valbergsängens hotell skiljer sig från vandrarhemmet på så vis att alla rum har privata badrum med dusch och toalett samt att frukost ingår i priset. Hotellrummen är också möblerade med skrivbord, stolar och förvaringsmöjligheter, alla utrustade med TV och tillgång till trådlös internetanslutning. Det finns inga kök för självhushåll i hotellavdelningen.

Det finns både herr- och dambastu med tillhörande dusch och omklädningsrum. Bastun är öppen för alla gäster och användandet ingår i login. Alla våra gäster har tillgång till Torsby Atletklubbs gym som ligger i källarvåningen under hotellet.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.