STF Tivedstorp Vandrarhem

Grupper

Tivedstorp är det perfekta stället för släktträffen, 50-årsfesten eller allt annat som är värt att fira. Här finns vackra och stora grönområden, dansbana, festloge, bastu, grillplatser och mycket annat. Är ni många kan du hyra hela byn.

Vår kaffestuga har plats för upp mot 64 sittande personer och vi har fullständiga rättigheter. Vi ordnar festmåltiden och boendet och tillhandahåller ljud- och bildutrustning av hög kvalitet. Vi har flera möjliga scener både inomhus och utomhus.

Varför inte ta med arbetskollegorna på en konferens i naturnära miljö? Vi har en rymlig konferenssal och det finns gott om friluftsaktiviteter att välja på för att stärka gemenskapen, exempelvis ridturer, cykling, vandring eller paddling.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi till att skräddarsy en oförglömlig tillställning efter just era behov.

Boka

Boka genom att kontakta STF Tivedstorp Vandrarhem direkt.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.